فصد سیاتیک

فصد سیاتیک در طب سنتی و تاثیر آن بر درمان سیاتیک

فصد سیاتیک،  با هدف رفع دلایل ایجاد کننده بیماری، تعدیل مزاج و تقویت عضو انجام می‌شود. اگر درد سیاتیک را تجربه کرده باشید؛ قطعا می‌دانید تا چه اندازه آزاردهنده است. امروز و در این مقاله قصد داریم یکی از جنجالی‌ترین روش‌های درمان سیاتیک؛ یعنی فصد را بررسی کنیم. با همراه باشید تا حقایق جالبی درباره این موضوع به شما بگوییم. سیاتیک به دردی اطلاق می‌شود که در طول مسیر عصب سیاتیک منتشر می‌شود، عصب سیاتیک از قسمت پایین کمر از میان باسن منشعب می‌شود و از هر پا به سمت پائین کشیده می‌شود. به طور معمول، سیاتیک تنها یک طرف بدن شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

فصد سیاتیک چه زمانی رخ می‌دهد؟

زمانی که خلط غالب در ناحیه پا اتفاق افتاده و مزاج فرد از تعادل خارج شده است. سیاتیک عمدتا زمانی رخ می‌دهد که فتق دیسک، خار استخوان روی ستون فقرات یا باریک شدن ستون فقرات (تنگی نخاع) بخشی از عصب را فشرده می‌کند.این باعث التهاب، درد و اغلب کمی بی‌حسی در پای آسیب دیده می‌شود. اگرچه درد همراه با سیاتیک می‌تواند شدید باشد، اما بیشتر موارد با درمان‌های غیر جراحی  از جمله فصد خون رگ سیاتیک در عرض چند هفته برطرف می‌شوند. افرادی که این عارضه را دارند که با ضعف قابل توجه پا یا تغییرات روده یا مثانه همراه است، ممکن است کاندید عمل جراحی باشند.

فصد سیاتیک
فصد سیاتیک

فصد رگ سیاتیک چیست؟

فصد رگ سیاتیک یک روش درمانی سنتی برای درد سیاتیک است که در آن، با استفاده از یک نیشتر کوچک، رگ سیاتیک در پشت زانو یا مچ پا باز می‌شود و مقداری خون از بدن خارج می‌شود دردی که از پایین (کمر) ستون فقرات شما به باسن و پایین ساق پای شما تابیده می‌شود، نشانه سیاتیک است. یکی از مهمترین دلایل درد سیاتیک عدم تعادل اخلاط است. با فصد پا برای سیاتیک می‌توان این تعادل مزاجی را ایجاد کرده و این درد را از بین برد.

شما ممکن است این ناراحتی را تقریباً در هر نقطه از مسیر عصبی احساس کنید، اما به خصوص به احتمال زیاد مسیری را از کمر تا باسن و پشت ران و ساق پا دنبال می‌کند. فصد سیاتیک باعث می‌شود تا سموم بدن در ناحیه سیاتیک که به خاطر غلبه سودا ایجاد شده، خارج شود. درد می تواند بسیار متفاوت باشد، از یک درد خفیف تا یک احساس سوزش تیز یا درد طاقت فرسا. گاهی اوقات ممکن است مانند یک تکان یا شوک الکتریکی احساس شود. هنگام سرفه یا عطسه می‌تواند بدتر شود و نشستن طولانی مدت می‌تواند علائم را تشدید کند. معمولاً فقط یک طرف بدن شما تحت تأثیر قرار می‌گیرد. برخی از افراد نیز در پا یا پای آسیب‌دیده دچار بی‌حسی، گزگز یا ضعف عضلانی می‌شوند. ممکن است در یک قسمت از پا درد و در قسمت دیگر بی حسی داشته باشید.طب سنتی معتقد است که درد سیاتیک ناشی از تجمع اخلاط فاسد در بدن است. با انجام فصد این اخلاط خارج می شوند و به تسکین درد و درمان سیاتیک کمک می کنند. 

درد سیاتیکی چه حسی دارد؟

افراد درد سیاتیک را بسته به علت آن به روش‌های مختلفی توصیف می‌کنند. برخی از افراد درد را به صورت درد شدید، تیراندازی یا تکان‌های درد توصیف می‌کنند. دیگران این درد را به عنوان “سوزش”، “الکتریکی” یا “خنجر زدن” توصیف می‌کنند. درد ممکن است دائمی باشد یا ممکن است بیاید و برود. همچنین، درد معمولاً در ساق پا در مقایسه با کمر شدیدتر است. اگر برای مدت طولانی بنشیند یا بایستد، هنگام ایستادن و زمانی که بالاتنه خود را بچرخانید، ممکن است درد بدتر شود. حرکت اجباری و ناگهانی بدن مانند سرفه یا عطسه نیز می تواند درد را بدتر کند.

آیا این روش برای هر دو پا انجام می‌شود؟

سیاتیک معمولاً فقط یک پا را در یک زمان درگیر می‌کند. با این حال، ممکن است سیاتیک در هر دو پا رخ دهد. این به سادگی این است که متخصص طب سنتی با فصد سیاتیک عصبی که در امتداد ستون فقرات فشرده می‌شود را درمان کند.

 

آیا سیاتیک به طور ناگهانی رخ می‌دهد یا ایجاد آن زمان می‌برد؟

این مشکل می تواند به طور ناگهانی یا تدریجی ظاهر شود. بستگی به علت دارد. فتق دیسک می تواند باعث درد ناگهانی شود. آرتریت در ستون فقرات به آرامی در طول زمان ایجاد می‌شود. برای فصد پا برای سیاتیک از رگ عرق النساء که از قسمت خارج پا تا مچ پا می‌آید و بر پشت پا می‌رود، فصد سیاتیک انجام می‌شود. یک نوع عروق دیگری است به نام رگ اکحل که این فصد خون زمانی انجام می‌شود که اخلاط بد تمامی بدن را در بر گرفته باشد.

فواید فصد خون برای سیاتیک

طب سنتی فواید متعددی برای فصد خون در درمان سیاتیک قائل است. از جمله برای کاهش درد در ناحیه عصب سیاتیک، برای کاهش تورم، بهبود گردش خون و برای سم زدایی و دفع مواد زائد از بدن و در نهایت جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و در نتیجه، افزایش توانایی بدن در مبارزه با عفونت‌ها و التهاب‌ها کمک کند.

فیلم فصد سیاتیک

هر چند آموزش فصد سیاتیک در سایت هایی مانند آپارات وجود دارند اما این یک اعمال یداوی بسیار خطرناک است. فصد یعنی رگ زدن و حتما باید زیر نظر پزشک و متخصص طب سنتی انجام شود. حتی در خصوص فصد سیاتیک که در سایت نی نی سایت کاربران در این زمینه گفتگو می‌کنند هم حتما باید نظرات تخصصی و صحیح به کاربران گفته شود. هر فردی که در خانه است نباید با دیدن فیلم فصد سیاتیک آن را بر روی خود و یا عزیزان خود انجام دهد. بلکه فصد سیاتیک حتما و حتما باید در کلینیک معتبر طب سنتی مانند کلینیک طب سنتی دکتر سریتا و زیر نظر متخصص طب سنتی این زمینه انجام شود.

عوامل خطر

عوامل خطر ابتلا به سیاتیک که فصد سیاتیک توسط متخصص طب سنتی باید برای این اشخاص انجام شود؛ شامل موارد زیر است:

  • سن. اکثر افرادی که به سیاتیک مبتلا می‌شوند بین 30 تا 50 سال سن دارند.
  • وزن. وزن اضافی می‌تواند به ستون فقرات شما فشار وارد کند، به این معنی که افرادی که اضافه وزن دارند و زنان باردار شانس بیشتری برای ابتلا به فتق دیسک دارند.
  • دیابت. می‌تواند باعث آسیب عصبی شود.
  • کار. بلند کردن اجسام دارای وزن زیاد – یا نشستن طولانی مدت – می‌تواند به دیسک ستون فقرات آسیب برساند.
فصد سیاتیک
فصد سیاتیک

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد

سیاتیک خفیف معمولا با گذشت زمان از بین می‌رود. اگر اقدامات خود مراقبتی نتوانست علائم شما را کاهش دهد یا اگر درد شما بیش از یک هفته طول کشید، شدید یا به تدریج بدتر شد، با پزشک خود تماس بگیرید. مراقبت های پزشکی فوری دریافت کنید اگر:

  • درد شدید و ناگهانی در ناحیه کمر یا ساق پا و بی حسی یا ضعف عضلانی در ساق پا دارید.
  • درد به دنبال یک آسیب شدید، مانند یک تصادف رانندگی ایجاد می‌شود.
  • در کنترل روده یا مثانه خود مشکل دارید

 

نتیجه‌گیری

فصد سیاتیک با هدف تخلیه اخلاط بد و تعدیل مزاج از ناحیه سیاتیک که از قسمت پایین کمر از میان باسن منشعب می‌شود و هر پا را پایین می‌آورد؛ انجام می‌شود. هرگز نباید با دیدن فیلم فصد سیاتیک، این کار را در خانه انجام دهید. بلکه فصد پا برای سیاتیک باید در یک کلینیک تخصصی طب سنتی زیر نظر متخصص طب سنتی انجام شود. علائم سیاتیک را جدی بگیرید برای رهایی از این دردها می‌توانید از فصد خون که یکی از اعمال یداوی طب ایرانی بدون نیاز به عمل جراحی است؛ استفاده کنید. شما کاربران گرامی می توانید علاوه بر فصد سیاتیک از خدماتی مانند بادکش ، طب سوزنی و … توسط بهترین متخصصان طب سنتی در کلینیک تخصصی طب سنتی دکتر سریتا بهره‌مند شوید.

 

برای درمان سیاتیک

با بهترین پزشکان طب سنتی فارغ التحصیل از دانشگاه‌های علوم پزشکی

در کلینیک طب سنتی دکتر سریتا

می‌توانید هر روز از ساعت 10 صبح تا 19 با شماره تلفن‌  88207836-021  تماس بگیرید.

و یا از طریق فرم دریافت مشاوره آنلاین، شماره تماس خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تماس با دکتر سریتا

برای استفاده از خدمات دکتر سریتا می‌توانید هر روز از ساعت 9 صبح تا 19 با شماره تلفن‌ تماس 88174700-021 بگیرید.

و یا از طریق فرم دریافت مشاوره و ویزیت آنلاین، شماره تماس خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

دسته بندی ها

دسته

فهرست