شاخص

کرونا چیست و چگونه کنترل می‌شود؟

کرونا ویروس جدید از چین به سراسر دنیا شیوع کرده است و تا کنون جان 2300 نفر را گرفته است. ویروسی که به ریه‌ها حمله کرده و آنها را عفونی می‌کند. افراد بالای 50 سال و دارای بیماری‌های قلبی و عروقی، ریوی، دیابت و فشار خون بالا بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند. ماساژ درمانی کرونا در ایران هم شیوع کرده و تاکنون جان 8 نفر را گرفته است. در طب سنتی راهکارهایی برای تقویت سیستم بدنی و ریه‌ها در نظر گرفته شده تا بدن نسبت به ابتلای این بیماری مقاوم شود. همچنین شستن دستان و ضد عفونی کردن آن، عدم دست دادن و روبوسی کردن با دیگران، کمتر حضور پیدا کردن در مجامع عمومی و قرنطینه کردن افراد مبتلا شده به این بیماری باعث جلوگیری از شیوع آن می‌شود.

coronavirus (5)

کرونا چیست؟

کرونا نام ویروسی است که اخیرا در جهان سروصدای زیادی راه انداخته است. البته کرونا، ویروس جدیدی نیست؛ از سال 1965 کشف شده و مطالعات بر روی آنها از سال 1980 آغاز شده است. اما این نوع جدیدی از  کرونا ویروس است که در دسامبر سال 2019 از شهر ووهان چین به سراسر چین و به سراسر دنیا از جمله ایران شیوع پیدا کرده است. این ویروس باعث عفونت در بافت‌های نرم و مجاری تنفسی ریه می‌شود. تب، خستگی، سرفه خشک، تنگی نفس، بدن درد، گیجی، سردرد و گلودرد از شایع ترین علائم کرونا است. وقتی این بیماری پیشرفت کند به علائمی چون سینه پهلو، التهاب ریه‌ها و آبگرفتگی کیسه‌های هوا منجر شده و در نهایت باعث مرگ و میر می‌شود.

چه افرادی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند؟

در مجله پزشکی لانست، اولین و دومین بیماران چینی که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند، ظاهرا در سلامت کامل بودند اما به دلیل استعمال دخانیات برای سال‌های متمادی، ریه‌های ضعیفی داشتند. فرد اول مردی بود 61 ساله که بر اثر سینه پهلو پس از 11 روز از ورود به بیمارستان جان خود را از دست داد و فرد دوم مردی 69 ساله که از مشکلات حاد تنفسی رنج می‌برد. بنابراین افرادی که دارای بیماری‌های قبلی از جمله بیماری قلبی و عروقی، دیابت، ریوی و فشار خون بالا و همچنین دارای سنین بالای 50 سال هستند؛ بیشتر احتمال دارد که پس از ابتلا به این بیماری جان خود را از دست بدهند.

coronavirus (1)

منشا کرونا ویروس چیست؟

همانطور که اشاره شد، کرونا ویروس جدیدی نیست و قبلا اشکال و انواع مختلف آن تلفات انسانی زیادی در سراسر جهان داشته است. در سال 2002 ویروس سارس از کرونا به وجود آمد که منشا آن خفاش بود و باعث کشته شدن 800  نفر عمدتا از کشور چین شد. در سال 2012 نوع دیگری از این ویروس به نام مرس از عربستان سعودی به وجود آمد که منشا آن شتر بود و باعث کشته شدن 858 نفر عمدتا از کشورهای خاورمیانه شد. در نهایت این ویروس کرونای جدید از شهر ووهان چین در سال 2019 به وجود آمد و به سراسر جهان راه پیدا کرده و تاکنون جان بیش از 2300 نفر عمدتا از کشور چین را گرفته و گفته می‌شود که این ویروس از خفاش به گربه زباد و سپس به انسان رسیده است. اکنون کرونا در ایران بیش از 40 نفر را مبتلا و 8 نفر را کشته است.

اهمیت تقویت سیستم ایمنی برای مقاومت بدن چیست؟

همانطور که می‌دانیم، کرونا هم یک بیماری ویروسی و واگیردار است که هنوز واکسن آن پیدا نشده است. البته مانند تمامی انواع آنفولانزاها این بیماری ویروسی هم داروی خاصی برای درمان ندارد، راهکار آن تقویت سیستم ایمنی و تقویت سلامت و ایمنی ریه‌ها است. چرا که بیماری کرونا بیشترین تاثیر را بر روی ریه می‌گذارد. در طب سنتی تاکید بر درمان بیماری بر تقویت سیستم ایمنی و پیگیری سبک سالم زندگی است. اخیرا مشخص شده است که ابتلا به این بیماری ارتباط مستقیمی با نوع طبع و مزاج افراد دارد. به طوری که افراد سرد مزاج بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند. همچنین این بیماری شیوع بیشتری در کشورهای دارای آب و هوای سرد دارد و در هند و کشورهای آفریقایی تاکنون موردی برای ابتلا به این بیماری مشاهده نشده است.

راهکارهای تقویت سیستم ایمنی بدن

coronavirus (5)

مصرف مواد غذایی و گیاهان دارویی که باعث تقویت سیستم ایمنی و مقاومت در برابر بیماری کرونا و دیگر بیماری‌های ویروسی می‌شود، اهمیت زیادی دارد. سیر و پیاز باعث پاکسازی دهان و دندان شده، جایی که محل رسیدن هوا به ریه‌ها هستند، بنابراین مصرف آنها برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌های ویروسی توصیه می‌شود. همچنین برای پاکسازی دهان از باکتری و میکروب در طب سنتی قرقره سرکه و نمک و قرقره گلاب سرکه توصیه می‌شود. مصرف میوه‌هایی چون سیب شیرین، انار شیرین، لیمو شیرین، پرتقال شیرین، هویج و شلغم پخته شده و ادویه‌هایی چون دارچین، زنجبیل و آویشن و بادام به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

راهکارهای تقویت ریه‌ها

 مواد غذایی که به باعث تقویت سلامت ریه‌ها می‌شوند، عبارتند از:

  • سبزیجات دارای برگ سبز: کلم، کلم پیچ، کلم بروکلی، کلم قمری و گل کلم.
  • مواد غذایی حاوی کاروتنوئیدها: گوجه فرنگی، هویج، کلم پیچ، فلفل قرمز و سیب زمینی شیرین.
  • غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3: ماهی‌های روغنی، آجیل و دانه‌ها و تخم مرغ.
  • غذاهای حاوی فلاونوئیدها: سیب، زغال اخته، پرتقال، لیمو، گوجه فرنگی و کلم.
  • غذاهای سرشار از منیزیم
  • سیر
  • زردچوبه
  • آب
  • غذاهای حاوی ویتامین ث

در کلینیک طب سنتی سریتا بهترین متخصصان طب سنتی برای کمک به درمان و بهبود انواع بیماری‌ها و مشکلات و ناراحتی‌های جسمی با جدیدترین تجهیزات و روش‌های طب سنتی ایرانی، چینی و هندی حضور دارند.

coronavirus (7)

 

 

برای استفاده از خدمات دکتر سریتا

می‌توانید هر روز از ساعت 9 صبح تا 19 با شماره تلفن‌های  7-88207836-021 و یا 88174700-021 تماس بگیرید.

و یا از طریق فرم دریافت مشاوره آنلاین، شماره تماس خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

شما کاربران گرامی می توانید از دیگر خدمات درمانی طب سنتی مانند فصد خون ، زالو درمانی ، حجامت ، بادکش ، فصد خون و … بهره‌مند شوید.  کلینیک دکتر سریتا نیز به عنوان مرکز طب سنتی آماده ارائه خدمات رسانی به شما مشتریان عزیز می باش

 

 

تماس با دکتر سریتا

برای استفاده از خدمات دکتر سریتا می‌توانید هر روز از ساعت 9 صبح تا 19 با شماره تلفن‌ تماس 88174700-021 بگیرید.

و یا از طریق فرم دریافت مشاوره و ویزیت آنلاین، شماره تماس خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

دسته بندی ها

دسته

فهرست